Diferite implicaţii online

Pagina asta vine ca şi un articol ce nu se va sfârşi, care va prezenta diferitele-mi implicaţii la care iau parte în mediul online. Să vedem cât de mult se va umple pagina.

______________________________________________________________

Asus Eee PC

Am ajuns să scriu şi eu despre produse care mă interesează. ASUS Eee PC e mic şi foarte util. Când mă gândesc că pot călători în toate părţile şi să folosesc şi conexiunea de la telefonul meu mobil (care acum desigur e unul fără lumină şi fără vibraţii, parc-ar fi un nonexistent), conectându-mă pentru toate informaţiile ce le vreau. Şi cred cî acest mini PC e unul bun, mai ales că rulează pe Linux şi nu cred că foloseşte atâtea resurse precum am eu ditamai desktop-ul care se încarcă atât de greu din cauza multitudinilor de aplicaţii ce le pun să ruleze la început şi din cauza că.. mănâncă multă memorie. Configuraţia acestui gadget(oare e bine să-l consider aşa? Toate indiciile conduc la un gadget, lucru care e bun.) variază şi de asemenea şi preţul. Am văzut aşa, trăgând cu ochiul, că ar costa aprox. 250 dolari. Un preţ nu atât de mare. Cine ştie, poate de nu-l câştig, cândva, o dată o să mi- liau. Nu pot exclude orice.

Dacă veni vorba şi de un slogan care trebuie cei de la PCNews să-l aleagă din multitudinele care sunt, atunci eu le înşir, câteva şi pun accent pe unul singur.

ASUS Eee PC:Eee PC – înglobarea tuturor posibilităţilor
simplitate în diversitate
– confortul necesităţilor tale
– un plus de timp şi eleganţă

Simplitate în diversitate ar reprezenta din punctul meu de vedere un slogan pentru marketing foarte iniţiativ şi bun. Dacă eu aş fi în locul lor, nu aş sta să citesc şi altele, fiindcă ăsta ar fi cel mai bun. Mă rog, asta-i doar părerea mea şi toţi nu trebuie să se conformeze cu ale mele idei. Cel puţin am încercat. Domnii PcNews consemnaţi în carneţel acest articol dedicat în exclusivitate ASUS Eee PC. Plus că eu mai deţin un DVD rewriter de la ei. Oricum, numai bine. La cât mai multe ASUS Eee PC vândute cu sloganul meu!

 

Reclame

3 răspunsuri la „Diferite implicaţii online

  1. Pingback: Câştigă un ASUS Eee PC cu blog-ul tău! | PCNews

  2. Are ecranul prea mic. Da’ e drăguţ. Şi totuşi.. prea mic ecranul. :wehee: :mda:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s