Informaţii

Pagina de jurnal şi informaţii cu caracter personal sunt menite a fi prezentate publicului larg, interesat de astfel de segmente. Încerc să înţeleg că nu toată lumea are timpul necesar vizionării unei astfel de sesiuni în browser. Oricând, orice utilizator final poate părăsi mediul restrâns de comunicare şi să treacă în mediile de comunicare largi precum: Hi5, Google, Yahoo Messenger!, MSN sau alt gen.

Pentru că informaţiile nu sunt întotdeauna precizate corect, nici eu nu îmi pot asuma această grijă. Ba din contră, încerc să nu reţin atâtea ocazii prilejuite pentru informarea voastră. Desigur, acum îmi voi pune poza preferată şi n-o să ştiţi adevărata identitate nicicând, decât în momentul în care o să vă întâlniţi cu mine. Nu aici, ci acolo! (să mă uit pe hartă) şi probabil vom sta la un pahar/cană de vreo băutură bună şi scumpă.

Am avut nenumărate tentative de încetare a acestei forme de expunere a.. eu. Şi bine am făcut că am revenit întotdeauna la stările iniţiale, întrucât aşa va fi de fiecare dată. Omul la nervi nu gândeşte bine. Asta-i clar şi să intre în cap tuturor! Până atunci, mă bucur de complezenţa realizată de Creierulcuplete, un fondator al acestui blog. Pe principiul: „De ce să n-aibă şi ăsta?”, adică la o cerere de a mea, a luat formă exprimarea curentă.

Aştept cu ardoare zilele de soare şi de vară, unde-mi voi petrece circa 14 zile neconsecutiv, viaţa la mare. Sau poate viaţa în stil mare mi-o petrec 14 zile pe un an. Nu ştiu să fac calcule atât de concise. Probabil că trebuie să plec, să vă părăsesc acum şi să mai lăsaţi în articole câteva comentarii, dacă aţi vrut să vă perindaţi pe aici. Credeţi!?, că totul este gratuit? Aşadar, vă aştept la mare cu mine.. cine vrea. Sau poate mă invitaţi voi în acele localităţi extremice, unde pot să-mi măresc şederea şi voi.. popularitatea.

*Acum e o revenire, numai n-am chef să schimb conţinutul căci e bun, însă am tăiat doar ceva. Sunt pe wordpress, că n-are atâtea figuri. Şi-n rest un fost Jumară, care acum sunt revenit sub un „Tertip”.           În curând o să fie prezent şi: http://tertip.ro

Până la o nouă redeschidere a acestei pagini sau mai bine zis reevaluare, vă las în prezenţa fotografiei „Tu-fă!-pian”

Informaţii de contact: neconfigurat@yahoo.com | razvan@icosmo.ro (disponibil 24/7)

Reclame