Şarmul viet al încântării presupuse

Acest articol este unul cu caracter: „lugu-lugu” şi trebuie tratat ca atare. Articolul separat (____) va fi mult mai interesant, ca de fiecare dată când vă introduc astfel de articole.

 Ziua asta trebuia să fie una cu mult farmec. Cum planurile nu se potrivesc ca şi cele de acasă, am decis să-mi prelungesc şederea în jud. Arad, în urma perceperii faptului că eu tot singur voi fi pe acasă. Stând pe capul oamenilor care-mi fac şederea plăcută şi deasemenea bucuroşi că-s cu ei, titlul a luat forma asta a „dezlegării limbii” însoţită de o ..oarecare încântare. Nu-i nimic. Situaţiile de aceea sunt ca să ne facem adaptaţi pentru ele.  Zile.. zile.. zile.. şi vremuri grele pentru toţi românii care încearcă să se menţină conform tradiţiei. Până şi eu am reuşit să fac asta. Noroc că n-am ajuns la spital. Era jale. Mergeam pentru a X-a oară la spital. Deşi.. ştiaţi că mâncând mute grăsimi şi alte chestii provoacă visuri tâmpite? (O să vă scriu eu înainte de începerea articolului de la Click!, despre ce era vorba şi despre o altă întâmplare adevărată, ce mi se întâmplă numai mie.) O banalitate ca toate este acea trecere spre răceală. Răceală trupească, nu sufletească. Că aia.. dă-o încolo. De aceea sunt oameni în jur, ca să ai de unde alege.  

Omenirea are zeci de milioane de ani. Aşa că ce mai contează? Care e ideea? Oricât de trist ai fi, încearcă să te pişti. Sau poate pe altul.  Ce aiurea sună „pişti”. Poate altora le sună comic. Ceilalţi cred că e un nume. Interesant. De când n-am reuşit să… mă joc cu cineva brutal. Îmi vine pofta. Se pare că nu trebuie să am eu grijă de tot ce n-am avut. Relaţia directă cu publicul este cea mai frumoasă. Este cea care te menţine viu. În momentul în care tot site-ul meu e plin de oameni, îmi îndepărtează toată oboseala pe care spun eu că am depus-o. Fericirea se face cu lucruri fizice: bani, băutură, femei. Nu .. eu vin cu o tavă, pe care am mici serveli şi fiecare alege. Că normal că tot ce spun eu nu e grozav. Poate pe altul nu-l interesează deloc. Nu-i nimic. Toate trec şi noi tot cu asta rămânem: „toate trec”.

___________________________________________________________________________

sIFR_callback_4_DoFSCommand(info, args);Lili Sandu, de Crăciun fără iubit

de Claudia Bălan                                                                  Nr. 291. Luni, 24 decembrie 2007

Lili Sandu petrece Sărbătorile de iarnă cu părinţii ei, la Tulcea 

sIFR_callback_3_DoFSCommand(info, args);Deşi ar fi putut alege orice locaţie de lux din lume, de Crăciun vedeta a preferat să meargă la Tulcea, oraşul său natal şi să fie lângă părinţii săi: “Sărbătorile de iarnă sunt foarte importante pentru mine şi familia mea, aşa că le voi petrece alături de ei”.

Anul 2007 a fost unul prosper pentru Lili Sandu, atât pe plan personal, cât şi profesional. Artista şi-a găsit fericirea în braţele miliardarului elveţian Mark Chouraqui, din partea căruia se zvoneşte că ar fi primit un superb automobil de peste 200.000 de euro, marca Bentley, a revenit pe piaţa muzicală românească cu un videoclip de lux a cărui valoare s-a ridicat la 20.000 de euro.Prezentă recent în cadrul unui eveniment sportiv, Cupa Smart, Lili Sandu a impresionat atât prin frumuseţe cât şi prin modestie, acceptând să se fotografieze cu toţi cei prezenţi în sală. În timp ce alte soliste petrec Crăciunul pe scenă sau în străinătate, vedeta a preferat să le facă o scurtă vizită părinţilor ei, la Tulcea:“Părinţii mă aşteaptă cu bunătăţi. Şi, pentru că i-am văzut foarte rar anul acesta, e un prilej bun să mai stăm de vorbă”, a mai declarat Lili, pentru Click!. Artista nu va fi însoţită de iubitul său, care se află în Elveţia, alături de familia lui, însă, ca un adevărat gentleman, i-a trimis acesteia o mulţime de cadouri cu valoare sentimentală.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, cântăreaţa ne-a mărturisit că, în februarie 2008, va filma un nou videoclip la Paris, pe care şi-l va achita singură, valoarea acestuia fiind mult mai mică decât precedentul, încadrându-se undeva între 5.000-7.000 de euro. Pentru ca extrasul de pe album să fie unul la fel de spectaculos ca cel anterior, telenovelista a apelat la ajutorul echipei cu care a colaborat la piesa “Jump”.

Cunoscută pentru gesturile sale filantropice, dar şi ca o persoană care adoră copiii, Lili Sandu a dăruit micuţilor prezenţi la meciurile de fotbal din cadrul Cupei Smart o sumedenie de cadouri. “Mă simt fericită când pot face o mică bucurie cuiva”.

Articol prezent în formatul electronic la adresa: Click! – Lili Sandu, de Crăciun fără iubit

©2007 Adevarul Holding. Toate drepturile rezervate.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Click!, Special

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s