Tot ce nu eşti, sau nu ai vrea să fii

Să vin sau să nu vin. Nu. Stai că nu încep bine şi apoi iar se înţelege altceva. Ăh.. titlul ar fi trebuit să sune (asta la numai  zile după ce am dat deja acest titlu) „PeArAr”. Aveam un „PAA!” şi un „err..”. Astea-s două lucruri care mi-au venit în minte, după ce am notat articolul cu titlul ăsta. Nu e nimic, că doar pot explica ce vroaiam şi cu alea.

Nu ştiu în ce măsură îmi merit prezenţa asta în mediul online. Observ că nu ştiţi comenta, nu ştiţi da un vot, nu aveţi nicio părere ascunsă şi izolată în „Exprimă-te”. Totul e precum nu mă gândeam. Dar cum bine ziceam, trebuie să ştii că te poţi aştepta la orice şi din partea oricui. Pot fi şi Mr. Confident, că dacă mi se dau vreo 100RON, imediat merg şi dau sfori în ţară. Of greu e să-ţi ţii gura. Lucru demonstrat ştiinţific!  Aşa că dacă tot vorbesc de blogul meu şi  nu numai despre asta, vreau să zic că mie mi se pare foarte enervant şi câtedată prea mult de citit. Nu înţeleg ideile din el, numai a 2-a oară şi nu pot să râd de unul singur la ceea ce am scris, decât dacă altcineva vine cu citări din text. Şi numai dacă râde! Apoi eu mi-s ca vântul! Dacă zici aşa îi aşa, dacă zici altcumva, îi altcumva. Alo, nene?  ‘un te crezi? Ce-i aici?  Răspuns: „Terci. Varză. Asta raportat doar la alimente. Că în rest e dezordine şi mi-e greu să fac curat.”

Tot ce nu eşti, sau nu ai vrea să fii. Na’ uite că am trecut acum la noul titlu. Deci am avut vreo 3 tentative şi una tocmai am acceptat-o. Să încerc să fiu ce nu sunt. Ce interesant. Ah, dar ar se va spune că m-am luat după cine ştie ce model şi atunci nu e bine. Probabil că nu trebuie să las să se vadă chestia asta. Cum ziceam pe un forum că vreau: Simple Me. Greu e să fiu aici şi să-mi pierd timpul cu acest PC infect, care de câteva săptămâni face în aşa fel, încât să îl aud cum gândeşte. PC-ul meu era unul foarte bun şi îmi plăcea că nu făcea zgomotul specific atunci când puterea de calcul lucrează. Trebuie să-mi iau altul, cândva.  Cel puţin e bun încă pentru tycoon-uri şi Internet. Nici nu ştiu de când nu am mai reuşit să mă joc ceva. Aa! Era să mint. IndustrialPlayer. Numai un nivel am jucat şi am fost cel mai bun din România. Problema e că acum costă. 100RON pe an şi momentan nu vreau să-i investesc în a st cca.  5 ore în faţa PC-ului.

Mă gândeam să adopt pentru o săptămână, subiecte scurte legate de orice, ce vă interesează pe voi. Astfel voi elimina o parte din filtru, care a lucrat atât de bine, încât v-a îndepărtat cu totul de lângă mine. Mă rog, nu că aţi fi fost vreodată lângă mine pe bune.  Să văd dacă v-ar plăcea asemena subiecte. Atenţie!, articol apărut în Click!

Monica Columbeanu va prezenta Miss Romania 2007
Click! – Luni, 10 Decembrie 2007

Monica ColumbeanuSotia excentricului om de afaceri, Irinel Columbeanu va prezenta concursul “Miss Romania 2007”, aceasta fiind prima aparitie a Monicai Columbeanu in calitate de gazda a unui eveniment.

“Stiu ca ma voi descurca bine, pentru ca sunt cunoascatoare a acestui domeniu”, a declarat Monica pentru Click!.

Grandiosul eveniment va avea loc miercuri, 12 decembrie, incepand cu ora 20.00 si va fi gazduit de Rin Grand Hotel.

Cele 20 de concurente, ce vor fi selectate marti, 11 decembrie, se vor lupta in finala, castigatoarea urmand a fi aleasa de catre un juriu format din specialisti in moda atat din tara, cat si din strainatate.
Aşadar dânsa va fi cea care va prezenta anul ăsta Fshionabale-ul din România. Mă bucur pentru ea, că doar e tânără, arată bine şi ce mai.. are bani! Contează să ai bani, că restul sunt doar fleacuri. Bine, nu mă refer strict la ea ci.. peste tot. Chiuariu de ce şi-a dat demisia? U mai ştiu. Aa! Stai că încurc subiectele. Era un procur anticorupţie care a fost prins parcă, de cineva când a dat bani pentru o funcţie înaltă. Nu mă prea ştiu, dar câteva cazuri mă zgârie pe urechi.

Revenind la ale mele, o să ă public statistici dacă cumva creşte interesul pentru astfel desubiecte şi atunci ar fi bine să mă axez şi pe aşa ceva. Nu se poate să fiu atât de învechit, d.p.d.v al noilor tendinţe. Nu? un om care se respectă, trebuie să fie în pas cu ceilalţi. Ei bine, eu cum nu ştiu face asta.. mă respect prin a zice: Nu, mulţumesc. Totuşi o săptămână va fi condusă de astfel de subiecte. După care articolele vor fi şterse, având în vedere că vor fi numai prostii şi .. scurte de tot.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Special

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s