Ploaie de râsete

 Tare mult mi-a plăcut să lenevesc. Şi uite că acum am zis:”Ho’, dar cum să fac una ca asta?!” Uite aşa, a aprut acest articol pe care vroiam să-l concep undeva mai departe, poate.. în Arad. Nu, e de ajuns şi aici unde sunt eu. În fine, să trec odată la subiect că mă încurc aici cu voi.

 Plecat am fost şi venit sunt. Bine, de Luni dimineaţa sunt venit înapoi. Am venit cu Intercity că îţi ia mai puţin din timpul ce-l ai la dispoziţie (24h) şi per final, mie nu îmi place să zic aceeaşi chestie de mai mult de 2 ori. Se pierde esenţa şi nu mai  zic cu acelaşi chef şi acele trăiri. Totuşi, ştiu concentra în atâta: „A fost bine.”  Însă sunt marcat de un singur lucru  şi anume: trenul motor. Acest tren motor sau ce-o fi, eşti în el ca şi pe o bicicletă ce dai în fiecare groapă de pe stradă. Plus că locul e atât de mic şi sunt unii.. cu înclinaţii de detectivi şi atunci se uită urât, cu ochii lor mari. Mai ceva ca şi la interogatoriu fără întrebări.

 Eu de când mă ştiu că scriu aici, adică din data de 26, sărbătoresc semnificativ această zi. Mă bucur. Da. Atâta tot. Eventual mai dau şi eu câteva lucruri ce mai pot îndulci cititorii ce nu mai lasă comentarii de .. cel puţin 6 luni (dacă o fi careva). Exact. În 26 s-auîmplinit 6 luni de la înfiinţarea acestui minunat şi înstelat blog. Amazing thing that changes the world. Nici nu vreau să mă gândesc că mi-aş putea petrece zile în şir aici şi tot scriind ca un nebun. De mi-aş face o carte, aş mai zice.. că doar m-aş alege cu un profit şi pentru satisfacţia mea personală. Eu tot scriam ca un bezmetic pe aici şi desigur că nimeni habar n-avea de mine, dar ele îs încă prezente prin Arhivă şi.. pline de greşeli şi de toate. Doar n-oi fi eu singurul care s-ar chinui să fie imperfect.

Plăcerea e de partea mea, când vine vorba de o poftă bună de râs venit din inimă. Să vedem cum pot fi eu împins să râd. Cred că .. mai trebuie să experimentez aşa ceva şi mai bine era să vorbesc despre cum pot fi făcut să tac şi să nu mă intereseze nici că mă înjuri de orice. Simplu. O dramă petrecută oriunde, oricând şi desigur, în orice mediu pentru a-mi fi prezentată (tv, live, povestit, teatru). Ploaia de râsete vine la mine numai atunci când am subiecte foarte atrăgătoare de dezbătut. Of, îmi piere cheful de scris numai din cauza că am de vorbit cu o persoană care e atâta de amuzantă şi ploaia de râsete pornită de Vineri seară, continuă încă. Mă întreb: „Când voi fi serios?”

Şi pentru că ploaia asta de râsete mi-a deviat toate gândurile, hai să trec şi prin Selecta, că de taaare mult timp n-am mai categorisit pe acolo un articol. Cine ştie.. poate mi se păreau toate a fi de Extra Selecta şi uite că de fapt puteam să le pun în Selecta. Ce mai contează astea, când declari că îţi pierzi cheful. E posibil să spunem aşa ceva? Mă gândeam, ca într-o bună zi să-mi aplic ideea de a băga întruna la articole. Fie ele şi scurte. Să văd eu până unde poate creşte un trafic. Elena Udrea e foarte căutată oricum. Ce-ar fi să inventez? Sau..ce-ar fi să zic că nu mă mai vreau?! Oricum ar fi, eu ştiu una şi bună: stai în banca ta şi întindeţi mâinile pe cealaltă.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Selecta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s