Lilo în dungi, cu picăţele

Că de n-ar fi ei.. n-am fi nici noi.
Puţin timp a trecut şi mult a însemnat. Pentru că nici nu mi-am dat seama cât de repede a trecut timpul şi cum am uitat de el, am decis să mă revanşez, cu ce se vede. În primul rând, vroiam să fie titlul „Puterea jetului”, dar în final am zis că e mai bun ăsta, cu aer de „do whatever you want”, unde chiar se potriveşte. Vorba asta, poate că e nu a unei persoane, ci a multora. Mă întreb: De unde poţi găsi astfel de vorbe?

Puterea jetului
Cum o săptămână întreagă nu şi-a avut locul aici, pentru relatare detaliată şi cum nici acum nu îşi are.. totuşi ceva trebuie zis, pentru amuzament. Un jet. Două.. Mult mai multe, au fost expulzate săptămâna asta. Să nu interpretaţi cumva greşit (că am fost acuzat pentru asta) că vă explic imediat. Deci numai să nu mi se mai întâmple.

Prima oară sunt bolnav. A ieşit, alături de ceilalţi oameni ce mă înconjurau, un jet de secreţii nazale, în timp ce râdeam copios. Clar, au făcut toţi forfotă cu acest lucru. Mi s-a mai întâmplat de câteva ori, dar nu-i nicio problemă. Fac fericiţi o groază de oameni.
Iar, după câteva zile, pe stradă (Cred că aţi observat că folosesc cuvântul „stradă”, de foarte multe ori, ceea ce înseamnă că n-o cutreier, decât în scopuri de comunicare.) mâncând un pate de foi gras sau mai bine zis un pate cu brânză, fiind foarte răcit şi nemaiputând să respir nazal… S-a întâmplat ceea ce numesc eu: „Spread up your words.”. În cazul meu au fost firmiturile, prin aer trecând către trecători. Înfiorător. Mi-a venit să râd de unul singur, pe când ceilalţi nu ştiau ce se întâmplă.
Penultimul jet, a fost al vacii. Vaca Fulga, împreună cu produsul ei de cappucino (ţineţi minte că vroiam un cappucino?) şi aproape gol fiind, mi-a tras un jet în faţă şi pe haine, că de ce am strâns cutia. Vaca Fulga, chiar e o vacă.
Ultimul jet, îl consider pe acela când îndepărtez oamenii de lângă mine, prin diferitele-mi metode, atunci când merită.

Despre vaci şi poluare. Omul

Vaca şi alte animale, dar în special ea.. produce gazul metan în cantităţi mari şi reprezintă aprox. 20% din gazele poluatoare. Nici omul nu stă prea bine. Dar am uitat „Nu ştiam” şi atunci tot nu ştiu, decât o parte din informaţie. Ştiu sigur că se foloseşte un ingredient ce-l avem noi pentru miasmă, în îngheţată. Ce-i drept, doar cantităţi mici. Nu vă faceţi griji. Trecem peste asta, că şi mie îmi place îngheţata.
Aşa că oamenii se concentrează pe foarte multe verdeţuri şi tot ce nu e „carne”. Se presupune că vom înceta consumul de carne, în câţiva ani şi vom ajunge vegetarieni 100%. Aşa nu va mai trebui să crească lumea animale, plus că 40% din agricultură, produsul lor e destinat animalelor şi nu oamenilor, ceea ce fac un preţ foarte mare pe piaţă la orice. Că ne iau animalele, pentru carnea lor, tot.
Ce mă deranjează, oamenii ăştia care foarte bine se fâbdesc. În ghilimele sau nu.

Visul. Impulsul plăcerilor
Nu de multe ori ni se întâmplă, să avem vise nerealizabile, ce niciodată nu se vor îndeplini, dar la care aspirăm să zicem.. zi de zi. Ei bine.. sunt o groază de feluri de vise. Mie-mi plac astea, la care simt adrenalină. Bine, vă rog ca nu cumva să creaţi conexiuni între jet, omul şi impulsul plăcerilor. E vorba de atunci când simt că zbor cu umbrela (şi cea de la Rihanna) şi parcă nu mă mai opresc, dar tot timpul trebuie să fiu atent.
Dar mi-a venit mie ăst subiect de discutat, că eram la mare şi a venit un om. „Ţine balonul ăsta”. Îl ţin şi simt mai apoi că se ridică şi trebuia să trag ca nu cumva să-l scap şi să-l plătesc omului. Atunci.. m-am gândit şi pot interpreta, chiar dacă nu reflectă realitatea, dar.. balonul, oamenii şi baza. Eu trăgeam de balon, dar el avea o bază, ce nu-l lăsa să scape.
Referitor la postul anterior, se potriveşte de minune visul. Cum încercam eu să ţin în frâu, relaţiile cu toată lumea, care se îndepărtau şi într-un final, am observat că au o bază, de unde am pornit şi trebuie să te încrezi în ea. Există întoarcere, dar nu şi plecare.
Apoi, alte vise nu ştiu. Că nu pun 18. (Vezi ce ar conţine visul: babe, copii, mâncare, pat, calculator, baie, câine, pisică, foşti profesori)Total neinteresant, pentru vârsta asta. Cine ştie, dacă altceva ar putea fi altădată? *stea ce nu are descriere adiţională

C-un post de rost, primeşti un pont
Probabil că eu întotdeauna aflu nişte informaţii confidenţiale, importante pentru n companii multinaţionale. Mă enervează când văd că şi alţii deţin aceleaşi informaţii. Ţi se dă: „Nu spui la nimeni.” Cum să tacă gura omului? Dacă-l arzi la moralitate. Ce e greu să respecţi o promisiune? Oricum ţin doar pentru mine totul. Ca doar eu să mă pot bucura.

Mut. Aud. Rostul?
Mie-mi plac persoanle vârstnice ( „babe” ) şi de aceea îmi place şi „Love is gone”, unde o babă începe să bată la tobe, ca o descreierată. Dar nu numai de aceea. Oricum, video-ul mi-l place, de la o melodie expirată de 2 luni sau cât. Exemple cu babe, de ce-mi plac, o să mai vedeţi. Acum , admiraţi-o p’asta că e populară. Ce în formă e. (Youtube, acordă drepturi de autor şi orice videoclip, care nu e de „david guetta” e şters.)

O altă melodie, ca de sfârşit şi ce reprezintă starea mea e cea din Romtelecom cu băiatul ăla ce fură bani şi mai apoi se întoarce la calculator, cu o dublă viteză. Ce-a mai ars clădirea din Timişoara. Vezi, de înroşiţi firele. Mai ales, la mine e centrală. RDS, Romtelecom, Orange, Vodafone, Zapp, Cosmote şi ce mai există? Cred că toată ziua sună telefoanele.

Priviţi ce primiţi, dacă sunteţi iubitori de pisici. E link special, furnizat în campaniile de publicitate online. Whiskas Cadou.
Mai am ceva, o ciocolată în premieră pentru viaţa mea:”Hands off my biccy bite!” Am făcut chiar şi un scan, după ce am mâncat-o. E bună rău, dar nu se găseşte în România. Reward: 5 Roni, pentru 4 bucăţi. Chiar dacă ieşiţi în minus, să ştiţi că sunteţi răsplătiţi prin altceva.
Data viitoare, fac scan la mâţă! Poate-i prind dosul. Dosul lăbuţei, desigur.
Hands off my biccy bite!Eu aş fi preferat „bitchie bite”, cum mi s-a întâmplat.
Până mai ştiu eu când, să ştiţi că aveţi de urat „La mulţi ani!” pentru Mira, că va fi ziua ei Luni. Plus încă o casă de piatră (sau de „câcat”, cum mai nou se zice, pentru ca nimenea să nu-şi bage nasul în ea. Un alt post, legat de nuntă: „Timp n-ai, bani să ai„) În rest, toate bune şi o vorbă bună să mai spuneţi. Râsetele încap în comentarii.
Se aşteaptă, ca tu, fiind un cititor, să comentezi. E imposibil să nu ai măcar un surâs oricât de mic, la acest articol. Aştept să aveţi un surâs pe buzele tuturor.

Reclame

5 comentarii

Din categoria Extra Selecta

5 răspunsuri la „Lilo în dungi, cu picăţele

 1. :)) Las’ că vă zic data viitoare ceva. :mda: Cred. :mm: Vă :-h şi :kiss:.

 2. Mirela Dragu

  Buna! Mi s-a parut ca ai avut o atitudine de genul ” Mi s-a intamplat ceva penibil, da, si??” …apropo si eu ma simteam baba, o sa inchei cu un La multi ani! pt Mira

 3. Mira

  Super fain articolul, ştim deja că ţie îţi plac babele… :bv:…faza aia de la şcoală.. :)) =))…şi mersi că ai zis ceva de ziua mea…un :kiss:!

 4. cel mai amuzant articol de pana`akuma` =)) =)) =)) :bv:

 5. Edith

  Cred k in acest moment am devenit dependenta,fana nr 1 sincer,deci ai intrecut orice limita si o fraza mi-o ajuns la suflet :bv: :bv: :bv: :bv: :bv:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s