Cine tace acum, să tacă până când zic eu

O furie, un gând negru sau pur şi simplu un impuls care trece după câteva minute, ore sau zile. Am reuşit să aleg 5 titluri, care până într-un final, când m-am decis să accept publicarea unui articol, în ciuda faptului că vântul e puternic pe aici, în lipsa unor „pereţi”. Titlurile s-au contrazis între ele, cu starea în care mă aflam. Poate şi acum am tot schimbat pe el, ca să iasă mult mai bine. Dar la cât de pornit sunt pe un lucru, cu siguranţă nu-l voi schimba.

Am reuşit să fac acel lucru, prin care eu să aloc mult mai mult timp mie şi să uit în paranteză, de orice altă cale de comunicare cu alţii, în afara terminalului mobil.
Trei ore au fost îndeajuns să pot odată şi pentru n zile realiza, faptul că nu contează deloc dacă sunt/nu sunt prezent pe acele căi. Dovada: „Trimite acest mesaj la toti din lista ta si x se va indeplini.”
Un mesaj în grup.. doar atât pierd? Pentru asta îmi consumam eu eforturile intelectuale?
Rezolvare: Stau cât stau, previn lumea şi când vrea, „trăieşte clipa”. Ceea ce înseamnă în acest context, faptul că doar atunci mă poţi contacta. Cine stă la aşa aberaţii?
Îmi vine să folosesc emoticoanele, dar nu dă bine printre aceste rânduri.

Azi, mă bucur de o nuntă a cuiva şi în rest prea multe lucruri nu se pot întâmpla, decât că sunt nervos pe situaţii tâmpite, pentru care nu ar trebui să reacţionez aşa.
Eu am salvat lumea, de un nebun. Bine, că „nebunul” poate fi oricine şi nimeni. Despre melodie vorbeam acum. Eurythmics: I saved the world (Începutul nu mi-l place. Dar adaptat la situaţia de acum, merge. Numai după vreo 20 secunde îmi place melodia.)

Pentru download, Save As.. Eurythmics: I saved the world
Las’ că ştiţi voi bunul mers al lucrurilor. Atunci când e număr impar, necesar după el, vine ziua cu număr par. Şi în rest, număr cu soţ. Da, aşa e.

Reclame

2 comentarii

Din categoria Selecta

2 răspunsuri la „Cine tace acum, să tacă până când zic eu

  1. nu fi nervos razvi, k iti consumi neuronii degeaba 😐

  2. Edith

    Hai mai cei cu ‘gand negru”? Deci curaj totul e trecator. :mda:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s