Faţa cu obrazul verde

UPDATE: Jumara.ro va continua să fie accesibil de acum şi până când va trebui să fie. Data trecută a fost problema mea, că nu am văzut când se şterge contul (12 Octombrie, nu Septembrie) şi atunci m-am alarmat. Acum e totul în regulă. O lună plătesc, alta nu. Mie-mi convine. Şi încă ceva, a venit soarele în urma acestui articol şi dacă va continua să fie tot aşa cald(acum e frig) atunci mă voi duce la ştrand. Şi mai mult nu ştiu dacă mă veţi găsi, decât aici.

Că.. de n-ar fi ei, n-am fi nici noi.
În articolul anterior vorbeam despre mai ştiu eu ce, dar şi îi exprimam opinia despre jumara.ro. Ei bine, astăzi şi mâine şi poimâine va rămâne acest articol aici (Deci deja vă înştiinţez cu privire la datele în care un nou articol apare.) pentru că Jumara.ro a fost funcţional în data de azi, 12 Septembrie, deşi se specifica că toate datele vor fi şterse şi mie îmi va apărea o altă fereastră şi etc. Aţi văzut ce înseamnă intimidare? Plăteşte dinainte, ca să fii sigur! Dar şi dacă-ţi dăm noi zile gratis(le plăteşti la urmă), doar nu-ţi vom comunica acest lucru. Omule, trebuie să avem şi noi un profit. Cam aşa s-ar rezuma totul, pentru ieri. Nu decid să iau nicio măsură cu privire la acest fapt. Numai că vedeţi, deja am luat o decizie. Imposibil să spun că nu iau, doar intenţie nu am să mai continui cu ceea ce trebuia să fac mult mai repede.

Azi, ca în oricare zi în care a plouat, am fost extenuat de nimicuri şi mirat de mine. NU mai mult de mine, cât de pagube. Sunt într-o curte, cu încă două familii şi tare greu ne e să convieţuim în armonie şi pace, cum se întâmplă în „Wisteria Lane”, în „Neveste Disperate”, unde am de gând să îmi mişc fizicul, spre a viziona. Eu sunt adept al acestui serial. Oricum, TVR1, 21:50 în fiecare miercuri. Dar bine, revenind la pagubă. Ies eu să merg la vecina care şi-a făcut de curând gard din lemn foarte frumos şi am realizat că nici nepoata ei, la care mergem, nici eu nu pot să intru în curte. Inspirat, mă gândeam că probabil s-a umflat lemnul de la ploile astea care parcă-s fără sfârşit. Şi nu merge, nu merge, ce să fac? Nimic mai simplu, decât să-mi testez forţa picioarelor,(vă zic, am eu ceva cu gardurile. Imediat o poză.) să împing, că altceva nu am ce face. Zis şi făcut, dar nu oricum! Într-un mod în care nu mai rămâne întreg obiectul.. mă rog, uşa. Deci pe scurt, am spart-o. Şi mare era surpriza mea, a ei şi a tuturor.
Păi ce era să fac? Cineva tot ar fi trebuit să acţioneze în acest mod. Doar n-o să aştepţi soarele peste cine ştie câte zile. Şi atunci am făcut o pagubă. Săracul gard, nici o lună vechime n-a avut. Ca să vezi ce tare sunt!(bine, picioarele.)Picioare? NU! Maşină!
Atenţie, nu ăla e gardul! Ăla e gardul de la mare, unde: Just click ză button and here I come(mă rog.. cuiu’). Şi da, foloseam marca P(e)/atrol la încălţăminte.

Fiind pe Internet mai tot timpul, plictisindu-mă de-a dreptul(da, cred că mai mult stau cu piciorul drept jos) şi încercând să mai vorbesc cu cineva, adică nimeni(ups, păi da. Am zis să scape lumea de mine puţin, că prea i-am stresat ori cu un salut, ori cu Jumara, ori cu mai ştiu eu ce, de parcă starea fiecăruia se poate exprima în .. spaţiu gol. Multă dreptate am avut: MessAnger! Deci reamintiţi-mi să vorbesc pe messanger, numai când ştiţi sigur, că puteţi duce până la capăt o discuţie şi un salut nu vă poate enerva.Până atunci, mă găsiţi tot acolo.Dar sub altă formă, anunţare de pe acum. Gata, toate trec până la urmă.), am stat să navighez pe Internet. Uite mirare, că şi vroiam înainte să fac ceva pe tema asta, dar când îţi strică dispoziţia careva, numai chef nu ai. Nu?

Felix PC

Felix PC, o invenţie a românilor, de la Institutul de Politehnică Bucureşti, pentru laborator în anul 1984-1985. Firma ICE-FELIX a preluat acest model pentru producerea în masă din anul 1985, iar producţia s-a realizat timp de 5 ani. Costul lui era estimat în anul 1988: 150.000 LEI.
să nu vă aşteptaţi la performanţe. Oricum bravo pentru noi românii, ca să vedeţi cât de mult ţin pentru unele lucruri. Ce să zic, FELIX PC, se pare că a fost bun la vremea lui. Mie, dacă cineva mi-ar da calculatoare vechi, .. eu am mania de a distruge lucruri, dacă se pot. Aş da de pământ cu ele, că am avut şi un mouse şi m-am jucat cu pisicile, care oricum nu le mai am(decât pe maică-sa, care e o Chartreaux.. dar n-am motan.) şi care oricum nu au fost încântate de achiziţia la vremea aceea a mărcii „Coral”. Benq merge bine, ca mai la orice (fără telefoane!).

Şi că tot veni vorba, ca şi întotdeauna de site-uri şi alte cele.. Căutam pe Internet o firmă ce oferă mesaje scrise la un preţ accesibil, că mă gândeam că ar fi o idee bună să vă anunţ de pe telefonul mobil. Şi deja pot face asta, dar nu sunt doritori. Mă rog, poate mai încolo. Şi intrând la ParlaTel am văzut ptin ei, un alt site. Ce m-a atras acest site, prin grafica pe care o are.
Kleo. Serviciu cu suprataxă
Am păstrat şi „Make love, not war!”. Interesant că unii zic:”F*** with love!”, dar când de fapt ei sunt „in love”. Mai sunt şi alte categorii. Dar oricum, mă distra pisica, calculatoarele şi ce mai era pe acolo, când am văzut aia. Deci, conceptul este î proprietatea site-ului respectiv. KLEO
Aş putea să-mi fac şi o imagine, din ceea ce e acolo, cum noi devenim ori dependenţi, ori distruşi din cauza lor, a lumii virtuale, ca mai apoi să ne răzbunăm pe ceea ce ne era dat, pentru un simplu amuzament sau informare. Nu cum a ajuns acum, viaţa lor, a milioane de oameni.

Bun, că tot vine sfârşitul unui articol, ca altele de altfel.. Dar de fapt, mă gândesc să fac unul şi să nu se termine două luni şi tot aşa. Precis ăla va fi chiar special, dar nu ştiu cu ce va fi.
Vă anunţ, că de acum am nu mai ştiu câte numere în total, dar vi le zic pe cele rămase. De curând şi Zapp(nu contract, voip) şi care nu merge decât dacă sunt online. Acum sunt disponibil şi pe Zapp şi Cosmote. Vă dau numărul de Zapp, că celălalt numai dacă îl descifraţi. Şi sunaţi când sunt disponibil, orele nu le ştiu. Dacă tot aveţi minute..
0780. 623. 424. Întotdeauna mi-am dorit număr cu 0780, dar speram să nu fie de Zapp..

Şi până data viitoare, să nu uitaţi să vorbiţi cu mine, că altfel nici eu nu vorbesc cu voi. Ceva clar, nu? În rest, numai bine şi salutări tuturor ce ne citesc. Poftim ce imagine de sfârşit. Lasă numărul tău pentru notificări SMS, la comentariu. Te asigur că nimeni altcineva nu va şti de el.
Unul, nu doi!

Reclame

12 comentarii

Din categoria Extra Selecta

12 răspunsuri la „Faţa cu obrazul verde

 1. Edith

  Deci pur si simplu amuzant imi place, dar cei care scriu f*** with love vor fi dezamagiti pt k ori una ori alta ambele mai greu. Buna treaba …si da …ploaia nu se mai termina.

 2. ooo`da` cum sa spargi gardu, razvi? =))
  …be happy :uhuu: acuma nu mai ploua b-)

 3. 😆 Ce să fac.. Nu am avut ce lucra şi uite.. :drive:

 4. M!ra

  Cum ai reuşit performanţa asta? Să spargi un gard? :bv: :peiei: :)), aş fi vrut sa văd faza…,))

 5. Mirela

  Ma, voi il credeti pe Razvan, eu nu, nush de ce? minte de ingheata apele, nu stie ce a facut la romana intr a 9 a, nu stie ce a citit…cam multe semne de intrebare

 6. M!ra

  Da, eu îl cred pe Razvan, sunt colegă de clasă cu el, şi amu începem clasa a 10-a, deci, în concluzie, are 16 ani. Nici eu nu imi amintesc ce am făcut în a 9-a, cine işi mai poate aminti? Tu poţi?

 7. Mirela

  da. si sunt mai baba decat voi

 8. 😳 Se pare că mă demascaţi! =)) Bine, că cine mă ştia, ştia anii mei. Dar cine nu, nu. 😀

  :kiss: :happy: :impreuna:

 9. Lucian

  deci are 16 ani…tare site-ul razvi…tot asa…

 10. Băhăhăhă, vă puneţi link-ul de Hi5?

 11. Şi apropos, vezi ce scrie aici: :peiei: ? Nu-i nimic ciudat?

 12. Pingback: Jumară Blog » Faţa cu obrazul roşu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s