Aşteptarea-şi are postul

IMPORTANT : Nu uita să comentezi pentru a putea avea acces la următorul articol protejat. Bine,m-am decis şi nu va fi nicicând un post protejat.Dar continuaţi să fiţi prin preajmă.

Bun.În primul rând să vă salut,că am fost plecat de lângă voi şi voi de lângă mine.Ceea ce nu mi-a venit să cred că a fost pustiu pe aici.În fine,să încep postul şi să uit de toate cele ce s-au întâmplat în această săptămână nu prea îmbucurătoare dar foarte relaxantă.

Şi eu fiind privat de libertatea cibernetică am încercat prin mijloace diferite să împlinesc un post,care ar fi fost dinaintea zilei de 26,ziua lui Jumară.Mă rog,văd că nu prea contează asta.Când la alte evenimente se face mare zarvă pentru nimic.Şi greu mi-a fost să scriu şi acele rânduri,stând pe bancă şi butonând de toţi ochii se benoclau la mine,cum de mai pot să mă tot uit la un telefon,se poate şi observa SPAŢIU când defapt eu cu ardoare vroiam să aveţi un post,dar mai depare nu povestesc de ce nu s-a putut.Trec peste.

Vă anunţ din timp,că acest articol va fi unul de o mărime impresionantă(puţin mai scurt decât creierul omului desfăşurat) şi cu siguranţă va necesita câteva zile bune de citit,implicit răscitit.Că doar şi eu îmi continui plăcerile,pe care mi le-am impus mai demult şi cu care nu m-am ales.Dar vine vremea şi ea trece,iar timpul e preţios.
Şi ce vroiam să vă atenţionez,că voi avea un post vulgar,necesitat de cele ce s-au petrecut pe unde am fost eu însoţit de mine.Şi veţi avea o parolă disponibilă la ID-ul meu de messenger sau câteva zile mai târziu în vreun post.Că doar ştiu că tot ce-i vulgar şi cu prostii vă plac(unora) şi precis că la ăla veţi merge degrabă.De aia mai aşteptaţi.

Despărţit de toţi şi niciunul,am plecat spre Marea agitaţieNeagră (litoral).Şi în drum spre plecare,am întâlnit din Cluj oameni care au împărţit aerul cu mine şi eu cu ei,irespirabil la un moment dat.Nici nu ştiu să măsor cât loc am avut.
Aceştia erau 2 maturi,2 copii mari(aprox. 25 respectiv 30 ani) şi încă un adult ce însoţea copii(soţia -30).Măi dar chiar ca nişte copii se comportau.În special „copilu'”,care tare sensibil era la orice.
Îmi aducea el aminte de vremuri de odinioară de cretinism întâlnit o perioadă bunicică la mine şi iradiată mai târziu,din experienţe şi anturaj.Săracul,îi va trece până se însoară(zicese-n popor vorba asta,pentru orice prostie).Nu mă gândeam că cineva mai poate rămâne aşa la o vârstă înaintată,dar diferă vârsta mentală.
Şi aici mai vroiam să zic,despre maniacul din mine,care eram ca şi el acum,cu telefonul şi cu internetul pe telefon,de-mi sărea „muştarul” când cineva mă deranja.Bine c-am scăpat de viciul ăsta.Acum e altul,care deşi îmi propuneam să nu folosesc aberaţii de cuvinte,nervii şi orice alt factor mă împing.

Şi nu tot va fi prezentat aici,ci în postul de o vulgaritate vastă,defapt în perversiune.Şi următorul sau depinde anteriorul,cum mă gândesc eu că e bine,post se va intitula sau se va fi fost intitulat : „Întâietate – Perversiunea” . Aveţi ce comenta acolo,că desigur aici nu o faceţi sau o faceţi fără să comentaţi conţinutul.

Şi fii atent că încep mai departe în a relata cazul.Pardon,vacanţa.A 2-a ieşire cu vedere spre mare,că a 3-a ar fi fost posibilă dar nu m-am gândit la ea şi aş fi fost considerat mai ştiu eu ce.Că mi-ar fi plăcut mie multe,care să ţină loc de goliciune.Cum aţi aflat şi acum 2 articole,noi Scorpionii nu suntem mulţumişi niciodată.

Ajung în „New Paradise” Eforie Sud,plec pe jos de la gară,până la intrarea-ieşirea Eforie Sud.Ai ce merge până acolo.Un domn bine îngrijit cu dinţi ce numai la Tv poţi viziona în filme cu cai,de parcă era un securist ne pofteşte cu bastonul deschis să nu ne îmbulzim în camere,incintă. Măi,cazarea a fost bună.Totul nou şi se poate vedea investiţia.

Că vă reamintesc mai multe puteţi avea în viitorul-fost post de perversitate admirabilă din parea unora.Şi că vă zic şi ce mi-a plăcut normal.

2 WC-uri preferate. Unul pentru treburile regeşti şi unul pentru change-ul de zi cu zi.Sau de cum vroia lenjeria ta.Am înţeles că ar fi fost şi din 3 în 3 la cineva.Ah,la perversitate aduc mai multe detalii.
Valurile din ultima zi de aprox. 2 m mi-au plăcut şi în general apa.Că pe plajă am stat cca. 10 minute în tot acest timp.Restul petrecut în apă.De aceea vă tot ziceam eu de apă şi ştrand şi mare,că fără astea nu ştiu ce mă fac.
Mi-a mai plăcut că noi eram şi tineri şi bătrâni, şi copii şi adulţi.Şi interesant e că de parcă numai cu adulţii m-aş putea înţelege în orice situaţie.Restul nu au comentarii pentru moment.

Ce nu mi-a plăcut nu are rost să vă spun,că altfel nu ar mai veni englezul şi afro-africanul în „New Paradise ” Eforie Sud Romania,Europe.Tot ce-i rău dau uitării,să rămân cu ce-i bun şi ceea ce mi-ar fi convenit mie să am parte.În fine,nu le poţi avea pe toate şi veşnic sunt nemulţumiţi.Trebuie să înţelegi situaţiile câteodată,care sunt simple.

Reuniunea profesorilor,a elevilor,a studenţilor,a staff-ului,a scriitorilor,a filozofilor.Cam aşa se compunea tot complexul,care într-un final a fost bine să merg şi acolo,dar nu zic foarte!
Bine că a fost cum a fost.
Şi spre final de început sau cum o fi,nişte poze.Ele sunt însoţite de note,pentru ca nu cumva să fie interpretate greşit.Dar pentru secţiunea de perversitate nu mai sunt poze.(Exact când eram aici,am întâmpinat probleme tehnice.)


Păi,încărcat cu emoţii eram,dându-mă pe acel leagăn.Ţin să precizez că eu nu m-am dat pe aşa ceva până atunci,de când am fost mic.Şi nu am fost singurul,care şi-a regăsit copilăria pentru câteva momente.Încărcată emoţional rău de tot poza.Ştii,thinking to my star.


Just push the button,defapt trebuie să deşurubezi,să te relaxezi şi plăceri nebănuite pot apărea.Mă rog,eram în faţa parcului.Aşteptându-mi soarta.Dacă plec sau nu în oraş.Defapt poza aia vine imediat şi nu are relevnţă cu timpul când poza asta de mai sus a fost făcută.


Mă,da şi bilet de voie semnat am nevoie şi cu buletin şi toată birocraţia,ca să merg până în oraş să-mi iau o apă minerală.
Că la magazinul ăla spaţios şi gol disponibil pentru nu ştiu câţi oameni am fost,totul se vinde la 7RON. Apă,Suc şi chipsuri prostii ,totul la 7 RON. Ieftin,nu ca la noi,când dai şi 3RON.

Nu mai prea am chef de scris acum la ora asta,că-mi stă gândul numai la ştrand şi atunci mai pun poza cu singura fata pe care am putut-o poza,care m-a scos din sărite prin comportamentul ei de .. nu jignesc pe nimeni.Dar numai o poză contează,la 24 .Plus că ascultau aceaşi melodie de 3 ore şi n-am auzit-o în viaţa mea,dar din acel moment mi s-a făcut greaţă de ea. Că în „New Paradise” erai obligat să asculţi radioul INfoPro toată ziua şi încă la maxim.Vă daţi seama ce chef am eu acum de muzică.
Imaginile pot fi vizualizate la site-ul în a căror proprietate sunt.
De precizat că ambele erau studente la Facultatea de PSihologie.Dar ce căutau ele acolo? Nu e treaba mea şi nu e nici trenul lui taică-meu dar nici a ei cu siguranţă.
Deci n-avea somn şi vorbeau ambele atât de porcos şi de tare,de parcă erau circari.Doamne fereşte să mai călătoresc cu astfel de oameni.
Am avut noroc că am stat la cls. I cuşetă,până să mă duc să dorm cu ei.
Deci la anul,mă perfecţionez.Clar cls. I cuşetă.


Greu mi să înţeleg.Dacă mă deranjează,de ce îmi spune că Dacia are Radio mp3?

Bun,până la ce v-am explicat,toate cele bune şi să comentaţi.Că de nu,nu pupaţi parola.

Uite,am ajuns un produs căutat.

Articolul este un pamflet. Acesta trebuie tratat ca atare.

Reclame

9 comentarii

Din categoria Extra Selecta

9 răspunsuri la „Aşteptarea-şi are postul

 1. Bun. După ce-mi dai banii, te omor, cu diacritice şi punctuaţie cu tot.

 2. Edith

  Mi se pare un articol interesant adica e ca si cum am citi filele unui jurnal numai ca acest jurnal e virtual si astfel putem sa comentam gandurile autorului. O treaba foarte buna. Felicitari

 3. cristina

  eu am fo cu tn razvi si nu’i dpresc nimanui sa aiba o vacanta cum am avut noi:))) =)) el stie despre c vorbesc… dar as mai vrea excursii cu tn sper k la anu mai mergem dar nu cu baba:))

 4. Şi eu vreau să ne reîntâlnim la anul.Mă rog,până atunci ne mai putem întâlni.Dar o astfel de vacanţă nu merită nimeni.Cum am întâlnit-o eu.De aceea vi-am spus că va urma articolul cu parolă. Fără comment nu ai parolă.Şi doar 3 persoane?

 5. twin.

  Toata perversitatea aia, si intamplarile relatate de tine dau impresia ca ai avut parte de voie buna ( mai mult sau mai putin).
  Astept aerul si scoicile alea.

 6. DrKiller

  of off excursia asta razvi:)) stiu eu k ti-o placut cu baba aia:P hai k mai vb noi:) o sa iti dai seama si cine sunt pe parcurc:))

 7. Da,păi ştiu cine eşti. Inconfundabilul Robi.Ups,:D .
  Mi-o plăcut o sărăcie =)) .
  La anul, 🎉

 8. M!ra

  Mnoh Răzvănel, se pare că vacanţa ta nu o fost cum ai vrut tu, las’, la anu’:P…imi plac articolele, îs mişto! 😉

 9. cami

  hai mey Razvi: ai uitat de mancare:oribila =))esti tare:eminescu a inviat!!! =)) =)) =))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s